17146 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 109000,  Lekvattnet,  Sweden
(€) 93000,  Malung,  Sweden
(€) 103000,  Malung,  Sweden
Internetten via smartphone
Ik ben onlangs overgestapt op een andere internet provider in Italië. Mijn ervaringen zijn denk ik ook nuttig om te leren hoe ze in Italië van internetprovider kunnen veranderen zonder boetes en onaangename verrassingen.
Oude steen met kruis
Een tia is voor Freek aanleiding om de rest van zijn leven zo stressvrij mogelijk door te brengen. Niet meer als drukbezette finance manager, maar door het faciliteren van meditatie-trainingen in Frankrijk. Het te koop staande klooster dat hij hiervoor op het oog heeft, biedt alle mogelijkheden voor een retraite. Zo lijkt het althans ... totdat de aartsbisschop van Rouen roet in het eten dreigt te gooien.
Marianne Frans embleem
De leeftijd en gezondheid van Robbert-Jan doen hem besluiten zijn riante villa nabij Toulouse te verkopen. Bij het doornemen van de Franse koopakte, stuiten we echter op een bijzondere eigenaar. Niet Robbert-Jan, maar een BV is de verkopende partij. Even staan we voor een raadsel.
Straat in Port Collioure
Toen bij Annemarie een slopende ziekte werd geconstateerd, besloot zij haar Franse woning te verkopen en terug te keren naar Nederland. Omdat zij de afgelopen decennia voltijds in Frankrijk had doorgebracht en het huis als hoofdverblijf had gediend, was heffing op basis van de ‘taxe sur la plus value’ (vermogenswinstbelasting) volgens haar Franse notaris niet aan de orde. Maar daar dacht de Franse fiscus anders over.
Landschap in Zweden
Als je als Nederlander een huis gaat kopen in Zweden, dan is het handig om een compact woordenboekje te hebben met allerlei veelvoorkomende onroerend goed termen. Ik heb daarom een woordenlijst samengesteld met meer dan 500 Zweedse woorden en hun Nederlandse vertaling.