19326 Properties for Sale at Affidata.com

(€) 3500000,  Sidi Moussa Lemhaya,  Morocco
(€) 275000,  Salviac,  France
(€) 450000,  Agios Nikolaos,  Greece
Toscaanse stad bij zonsondergang
Hij huurde in de zomer al vele jaren een mooie villa met zeezicht ten zuiden van Genua, waar hij met zijn familie de zomervakanties doorbracht. De huur was fors maar gezien de mooie inkomsten uit zijn goedlopende onderneming kon hij dat gemakkelijk betalen.
Modern interieur woning
Vervelende verrassingen bij de aankoop van een huis in Spanje zijn niet prettig. Laat het jou niet overkomen.
Het dorp Deia op Mallorca
De "Nota Simple" is een document dat bestaat uit niet meer dan 3 kantjes A4 formaat waarin je alles kunt vinden over de woning die je wilt gaan kopen. Daarom is dit document zo'n belangrijk controle instrument voor de koper.
House in Alicante
Wij wonen in Nederland en hebben het plan een appartement in Spanje te kopen. In de plaats Roquetas aan de Costa Almeria. We willen er in de toekomst 6 tot 9 maanden per jaar gaan wonen. Via een email heb ik een bod gedaan op een appartement in Roquetas de Mar. De vraagprijs voor het appartement 195.000 euro. Waarom moeten we eerst een bedrag betalen aan de Spaanse makelaar voordat de verkoper ons bod in overweging neemt?
Santa Brigida Tenerife
Het verklaring van bewoonbaarheid is een administratief document dat bevestigt dat een woning voldoet aan de minimale voorwaarden voor bewoonbaarheid zoals die zijn vastgelegd in de huisvestingswet. Als dit document wordt verstrekt, betekent dit dat de woning geschikt is voor bewoning.