19525 Woningen te Koop op Affidata.com

(€) 325000,  Bossolasco,  Italië
(€) 1400000,  Estepona,  Spanje
(€) 8900000,  Benahavis,  Spanje
Hangmatten bij vakantiehuis
Michiel en Joke zijn al ruim vijf jaar gescheiden en hebben nog niets geregeld omtrent hun gezamenlijk Franse eigendom. De kosten die gepaard gaan met de Franse akte van verdeling (acte de titre de licitation) weerhouden hen hiervan. Aan mij de vraag of er een alternatief voorhanden is.
Stokbrood halen bij de Franse bakker
Per jaar sluiten maar liefst 1200 authentieke boulangeries in Frankrijk hun deuren – een jammerlijke tendens die al jaren geleden is ingezet. Zouden we dat tij nog kunnen keren? Om daar een antwoord op te kunnen geven, moeten we kijken naar de oorzaken van deze massale sluitingen.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste Frankrijk boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Frankrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Franse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwe 'Oostenrijk' boeken die onlangs verschenen zijn of binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Oostenrijk, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Oostenrijkse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.
Oude deuren
Maandelijks overzicht van de nieuwste ‘Duitsland’ boeken die binnenkort verschijnen. Boeken over eten, drinken en reizen in Duitsland, wandel- en kampeergidsen, kunstboeken, Duitse literatuur en de nieuwste expatverhalen. Je kunt vanaf deze pagina direct doorklikken naar de website van Bol.com om het boek te bestellen.