15626 Properties for Sale at Affidata.com

(€) SEK 645000,  Hammarstrand,  Sweden
(€) 35000,  LANEUVELLE,  France
(€) 26500,  MONTCHARVOT,  France
Houten vakantiehuis frankrijk
Ontdek onze uitgebreide gids over het onderhouden van uw houten vakantiehuis. Van regelmatige inspecties en schoonmaken, tot bescherming tegen ongedierte en schilderen. Leer hoe u isolatie en seizoensgebonden onderhoud kunt aanpakken om de levensduur van uw huis te verlengen en ervan te blijven genieten.
Huizen op het Zweedse platteland
Leer meer over de 'Bostadsrätt', een speciale woonvorm in Zweden die een alternatief biedt voor de traditionele woningaankoop. Ons artikel belicht de oorsprong, ontwikkeling, financiële aspecten en het aankoopproces van deze unieke vorm van eigendom. Ideaal voor iedereen die overweegt te verhuizen naar Zweden
Zweedse woningen in het landschap
Overweegt u naar Zweden te verhuizen? Onze uitgebreide gids helpt u de ins en outs te begrijpen van het huren van een huis in stedelijke en landelijke gebieden. Leer meer over huurprijzen, onderverhuur, contractdetails en lokale gebruiken. Bereid u voor op uw nieuwe thuis in Zweden!
wazig beeld van lopende mensen
Overweeg je te emigreren naar Zweden? Dit uitgebreide artikel biedt je alle informatie die je nodig hebt over werken en leven in Zweden, van de zoektocht naar werk en salarissen tot belastingen, verzekeringen en de Zweedse werkcultuur. Ontdek je mogelijkheden vandaag nog!
Zweeds uithangbord voor barista cafe
Leer alles over emigreren naar Zweden: leven & werken, visum, belastingen, huisvesting, onderwijs, gezondheidszorg, culturele verschillen & integratie. Onze gids helpt u bij het voorbereiden op uw nieuwe leven in het land van Fika, ABBA en prachtige natuur. Begin nu aan uw Zweedse avontuur!