17824 Biens à Vendre sur Affidata.com

(€) 210.000,  Tangier,  Maroc
(€) 79900,  Galera,  Espagne
(€) 70000,  Galera,  Espagne
Calculator
Op Internet is veel informatie te vinden over belastingen in Italië. Zoveel informatie dat je al gauw de draad kunt kwijtraken. Ik heb daarom een aantal informatieve websites bij elkaar gezocht en heb de informatie per onderwerp gegroepeerd. De links naar de websites zijn voor het laatst gecontroleerd op 8 augustus 2017. Ik heb links opgenomen naar pagina’s met een korte beschrijving en naar pagina’s met een uitgebreide beschrijving. Een aantal links verwijzen naar Engelstalige pagina’s.
Een dorp in de Franse Elzas
Op het internet is veel informatie te vinden over de huizenprijzen in Frankrijk. Ik heb op de pagina hieronder de belangrijkste websites op een rijtje gezet. Het zijn vooral Engelstalige sites. Het Franse Centraal Bureau voor de Statistiek en de Franse vakorganisatie van notarissen publiceren handige overzichten. Ik controleer de links regelmatig om de meest actuele data op deze pagina te tonen.
Het Franse platteland bij Lagrasse
Alhoewel bloggen niet meer zo populair is als een aantal jaren geleden, kun je op Internet nog wel een aantal leuke Frankrijk blogs vinden. Ik heb een selectie gemaakt van blogs die regelmatig worden bijgehouden. Daarnaast heb ik ook een paar goede blogs opgenomen die (helaas) niet meer bijgehouden worden of waar men slechts incidenteel nog nieuwe artikelen posten. Ik heb de blogs gerubriceerd naar onderwerp.
Shoppen in Frankrijk
Overzicht met links naar interessante artikelen over etiquette & gebruiken in Frankrijk. De links zijn gegroepeerd per onderwerp: Algemeen, Begroeten, Boeken, Eten, Franse vrouwen, Integreren in de Franse samenleving, Opvoeden, Seksisme, Vooroordelen en Zakendoen.
Spaanse lunch
Bloggen niet meer zo populair is als een aantal jaren geleden. Toch kun je op Internet nog wel een aantal interessante Spanje blogs vinden. Ik heb een selectie gemaakt en heb de blogs onderverdeeld in de rubrieken Spanje, Andalusië, Barcelona, Costa Blanca, Extremadura, Madrid, Spaans Eten en Een Huis Kopen in Spanje.