457 Properties for Sale in Greece

(€) 380000,  Mavros Kolympos,  Crete
(€) 200000,  Agia Fotia,  Crete
(€) 33000,  Lastros,  Crete
geschiedenis van het moderne Griekenland
Een selectie van de geschiedenisboeken over het moderne Griekenland die de afgelopen jaren verschenen zijn. Naast de klassiekers ook aandacht voor recent verschenen boeken.
Groeten uit Griekenland
Overzicht van boeken met informatie over emigreren naar Griekenland, een huis kopen in Griekenland, wonen en werken in Griekenland, Griekse gewoontes, Griekse buren. Kortom alle info die je nodig hebt om bijvoorbeeld op één van de vele Griekse eilanden te gaan wonen.
Oude huizen Griekenland
Meer dan 70 zorgvuldig geselecteerde links over emigreren naar en wonen en werken in Griekenland. Verdeeld over meer dan 15 categorien : Verhuizen, Werken, Starten van een bedrijf, Een huis zoeken, Kosten levensonderhoud, Openbare nutsvoorzieningen, Gezondheidszorg, Huisdieren, Etiquette en gebruiken, Grieks leren, Geld- en bankzaken, Belastingen, Openbaar Vervoer, Rijbewijs, Importeren Auto, Vakantie in Griekenland, Klimaat en Milieu, Eten, Blogs en Ik Vertrek.
Olijvenoogst Griekenland
Sommige mensen hebben mij de laatste tijd geschreven met de vraag hoe ze tijdens hun vakantie het echte Griekenland kunnen vinden. Een Griekenland dichter bij het onvoorspelbare Griekenland van weleer, het Griekenland van Zorba de Griek, van voor het massatoerisme en de verspreiding van de culturele leegte van de EU
Traditionele Griekse huizen op het eiland Simi
Griekse huiseigenaren worden zwaar getroffen door een nieuwe belastingmaatregel van de Griekse overheid. Een eigen huis wordt bijna onbetaalbaar voor de gewone man. Veel Grieken proberen nu hun huis te verkopen. Het aanbod op de huizenmarkt neemt snel toe maar door de economische crisis in Griekenland is het aantal verkooptransacties sinds 2008 met 50% gedaald.