6332 Properties for Sale in France

(€) 398000,  Le Mont-Dore,  Auvergne
(€) 250000,  Saint Michel-Loubejou,  Midi-Pyrenees
(€) 249500,  VARZY,  Burgundy
Fietsvakantie Frankrijk
Emigreren naar Frankrijk, dat is leuk! Het vrije leven straalt je tegemoet. Een boerderijtje kopen met een stuk grond erbij en een “camping à la ferme” beginnen. Gezellig mensen ontvangen die bij je op vakantie komen, stokbrood bakken met de kinderen, kampvuur maken, lekkere maaltijden serveren, met z'n allen barbecueën en nog geld verdienen ook. Geld verdienen met barbecueën? Wanneer kan ik beginnen?
Huisje in tuin in Frankrijk
Een taxatie kan je in Frankrijk goede diensten kan bewijzen. Waarom is een goede taxatie zo belangrijk? Hoe gaat dat in z’n werk? Is iedere makelaar ook taxateur? Wat kost dat ongeveer? Welke soorten taxaties zijn er? Wanneer is taxatie verplicht? Hoe bespaar je op taxatiekosten en zit je toch voor een dubbeltje op de eerste rang?
Marktkraam frankrijk
Bij Bol.com vind je tientallen zo niet honderden boeken om Frans te leren. Ik heb een selectie gemaakt van boeken die echt handig kunnen zijn om Frans te leren: een cursus met CD’s om de uitspraak te oefenen, een basis grammatica en een mini woordenboek. Verder nog een aantal boekjes waarin het Frans met een komische ondertoon wordt onderwezen. Een buitenlandse taal leren is niet altijd even leuk omdat er veel tijd in gaat zitten. Dan moet er ook af en toe gelachen kunnen worden. De geselecteerde boeken hebben overigens goede reviews
Renovatie woning tussenwand
Bij ons in Nederland en België is het heel gebruikelijk om regelmatig te (laten) klussen aan ons huis. We houden het onderhoud netjes bij, voor een woning die er goed uit blijft zien en technisch sterk in elkaar zit. In Frankrijk is die mentaliteit er helaas niet.
Zonnige straat in Europese stad
Wij Nederlanders denken vaak dat in Frankrijk de burgemeester de lokale koning is. Soms is dat zo, vooral als het etenstijd is en hij wordt uitgenodigd om bij de burgers aan te schuiven. Verder heeft hij best wel invloed. Maar er zijn ook zaken waar hij niets over heeft te zeggen. En ja hoor, dat zijn nou juist dingen die voor de immigrerende Nederlander van belang kunnen zijn.